Kto jest online
0 zarejestrowany (), 4 gości i 1 bot wyszukiwarek.
Klucz: Administrator, Moderator globalny, Moderator
Ostatnio zarejestrowani
Kaeste, Kamylek, Thommaszek, t_g, Nakus
1917 zarejestrowanych użytkowników
Wyszukaj

Shout Box

Aktywne tematy | Aktywne wiadomości | Wiadomości bez odpowiedzi Ostatnie 24h | Ostatnie 48h | Ostatni tydzień
Forum   Temat
HydePark
Jump to new posts Re: Znowu liczę na Waszą wiedzę, bo... przez Zeus @ Dzisiaj o 12:03 AM

1. sam widzisz co się dzieje z dzieckiem... dla bardzo małego kinder mały fotelik a od 2 latek my na przykład używaliśmy i używamy Graco (za punkty z Orlenu) - jest na tyle uniwersalny, że można powiedzieć, że dla moich gwiazd nie będę j
HydePark
Jump to new posts Linuxa mnie się zachciewa przez E_260 @ Wczoraj o 05:51 PM

Ostatnimi czasy wpadł mi w łapki malutki Dell OptiPlex™ SX280 USDT. Dość leciwy P4 2.8Ghz, 1GB ramu itd... jako, że trafił się za darmo nie omieszkałem skorzystać Tak mi po łbie chodzi by walnąć go do garażu i w międzyczasie umiał
HydePark
Jump to new posts Re: Mandat z fotoradaru - kilka pytań przez pawelp @ Wczoraj o 05:20 PM

Gdzieś czytałem, że mają 36 miesięcy na dostosowanie sie do nowych przepisów (chyba nawet w tym samym źródle). Ale nie pamiętam gdzie. Z takimi wiadomościami na portalu WXYZ.pl uważałbym. Najpierw piszą a potem sprawdzają. Zupełnie jak
HydePark
Jump to new posts Re: Fałszywki internetowe - po co ? przez PETE @ Wczoraj o 01:20 PM

Nie za bardzo, bo trzeba podać tylko mail.
HydePark
Jump to new posts Re: KYB vs. Bilstein. przez Rudy @ Wczoraj o 11:06 AM

Właził. Sądzę, że jednak była to wina za niskiego ciśnienia w oponach. W sumie to pierwszy raz spotkałem się z prawidłowym podejściem do procedury przeglądu. Od kontroli ciśnienia właśnie. Ugięcie opony na tym bujaczku, może IMO ostr
HydePark
Jump to new posts Re: Model 190E 2.3 16V (ESCI 1:24) przez nonmaximus @ Wczoraj o 12:30 AM

Szacuneczek!
HydePark
Jump to new posts Re: Reklama MB przez Maxit @ 04/02/12 08:42 PM

Ja najbardziej lubię reklamę MB z jeżykami: http://www.youtube.com/watch?v=l-j7aq2vRzs