|
0 zarejestrowany (),
4
gości i
1
bot wyszukiwarek. |
|
Klucz:
Administrator,
Moderator globalny,
Moderator
|
|
|
|
|
|
HydePark
|
|
1. sam widzisz co się dzieje z dzieckiem... dla bardzo małego kinder mały fotelik a od 2 latek my na przykład używaliśmy i używamy Graco (za punkty z Orlenu) - jest na tyle uniwersalny, że można powiedzieć, że dla moich gwiazd nie będę j
|
|
HydePark
|
|
Ostatnimi czasy wpadł mi w łapki malutki Dell OptiPlex™ SX280 USDT. Dość leciwy P4 2.8Ghz, 1GB ramu itd... jako, że trafił się za darmo nie omieszkałem skorzystać Tak mi po łbie chodzi by walnąć go do garażu i w międzyczasie umiał
|
|
HydePark
|
|
Gdzieś czytałem, że mają 36 miesięcy na dostosowanie sie do nowych przepisów (chyba nawet w tym samym źródle). Ale nie pamiętam gdzie. Z takimi wiadomościami na portalu WXYZ.pl uważałbym. Najpierw piszą a potem sprawdzają. Zupełnie jak
|
|
HydePark
|
|
Nie za bardzo, bo trzeba podać tylko mail.
|
|
HydePark
|
|
Właził. Sądzę, że jednak była to wina za niskiego ciśnienia w oponach. W sumie to pierwszy raz spotkałem się z prawidłowym podejściem do procedury przeglądu. Od kontroli ciśnienia właśnie. Ugięcie opony na tym bujaczku, może IMO ostr
|
|
HydePark
|
|
Szacuneczek!
|
|
HydePark
|
|
Ja najbardziej lubię reklamę MB z jeżykami: http://www.youtube.com/watch?v=l-j7aq2vRzs
|
|
|